top of page
fotor_2023-3-1_16_34_11_edited.jpg

Vælg mig, som din lokale ejendomsmægler til et godt boligsalg

Mest sælgende lokale ejendomsmæglere*

Min lokale ekspertise sikrer dig den bedste pris

Jeg er som din lokale ejendomsmægler i Hammel, Thorsø, Fårvang, Gjern og Ulstrup, din sikkerhed for et trygt og godt boligsalg. Jeg er sammen med mit team i Danbolig Hammel, den mest sælgende lokale mægler, som er født, opvokset eller bosiddende i byen. Lokal er et begreb der bruges af mange mæglere, men hos Danbolig i Hammel er vi den lokale ejendomsmægler. Vi kender alt til skoler, områder, stisystemer, fællesskaber i byerne og alt derimellem. Vi har som team alle stor kendskab til byen, da vi alle enten er født, opvokset eller bosiddende i Hammel. 
 
Ved at vælge os som ejendomsmægler til dit boligsalg, sikrer du dig at køberne der ser din bolig, får alle de gode og vigtige informationer omkring området ved din bolig. Vi har flere gange oplevet at overtage en ejendom fra en anden mægler i Hammel uden samme lokalkendskab, hvor vi lykkedes med at sælge boligen til købere der allerede har set ejendommen med den tidligere mægler, her havde de ikke modtaget de gode informationer omkring boligen. Jeg sikrer dig at du ikke misser en køber ved manglende lokalkendskab.
 
Ved at vælge en lokal mægler, giver jeg dig i gennemsnit 3,34% mere for din bolig end ved at vælge en ejendomsmægler som ikke er født, opvokset eller bor i sit lokalområde. Og som nævnt tidligere, er dit boligsalg bedst styret af mæglere som kender området - Tør du satse og have en mægler som ikke kender byen?
 
*Boligsiden.dk, find mægler, 8450 Hammel, 20.03.2022, mæglere opvokset eller bosiddende i byen

Mit store fokus på boligen i markedsføringen - gør jeg har den højeste salgsrate i byen!

Som din lokale ejendomsmægler, er min vigtigste opgave at få solgt din bolig, på den bedste måde og samtidig opnå de bedste vilkår for dig som sælger. Jeg er nemlig sælgers og kun sælgers mand. Jeg sikrer dig den bedste og nyeste markedsføring af din bolig. Vi har gennem vores store samarbejde og fælles køberkartotek med danbolig-kæden, stor indsigt i hvilke potentielle købere der er til netop din bolig. Vi oplvever at mange købere til Hammel, kommer fra Aarhus af. Her kan vi benytte vores store afdelinger i Aarhus, og faktisk er vi den mægler-kæde med flest lejlighedssalg i Aarhus. Mange af disse sælgere gennem vores afdeling i både Aarhus, men også SIlkeborg, Randers, Herning og Viborg, søger mod områderne omkring Hammel, for at slå sig ned i villaområderne. Vi kan som den eneste mægler sige vi har velfungerende butikker i alle byerne. Faktisk er det kun Home og Danbolig, som både er repræsenteret i Hammel og Aarhus. Mit store netværk af butikker, bidrager altså med at have køberklare kunder til boligerne i og omkring Hammel.

 

Ikke alle boliger sælger sig selv.... Og det er her du skal have den rigtige mægler på opgaven. Jeg gør mit bedste og skarpeste for at netop DIN bolig bliver repræsenteret til potentielle købere. Vi kan gennem vores online markedsføring, udvælge og markedsføre boligen til de målgrupper, som passer bedst til din ejendom. Du sikrer dig altså at potentielle købere ikke kan undgå at se din bolig - Vælg en mægler som markedsfører din bolig og ikke sig selv. 

 

Vores online markedsføring bidrager med at tiltrække en massere købere udefra, sammenholdt med det store butiksnetværk og vores offline-markedsføring, er jeg sikker på at alle potentielle købere ser DIN bolig.!

Min store indsigt og indsats med markedsføring sikrer dig et godt salg

Vores mange års erfaring med boligsalg, sikrer dig en gnidningsfri proces og den bedste pris

Mange års erfaring sikrer dig det hurtigste salg og en god salgsproces

Hos mig og mit team ved Danbolig Hammel, kan du forvente at blive vejledt og rådgivet af yderst kompetent personale. Hele kontoret besidder hver og en mange års erfaring i ejendomsbranchen. Vi sidder som det eneste ejendomsmæglerkontor i Hammel, mere end en uddannet ejendomsmægler, og benytter os ikke af elever/trainees, da din sikkerhed og tryghed er det vigtigste for os i en god bolighandel.

 

Når man som sælger skal igennem en hushandel, sker der meget på ejendomsmæglerkontoret - her skal koordineres mange ting som; overtagelser, skøder, fremvisninger, forhandlinger, markedsføring osv. Ligeledes ligger der et stort arbejde fra formidlingsaftalen med mægleren er underskrevet, til du trygt kan aflevere nøgnerne til den nye ejer - her sikrer jeg dig som sælger at du har de bedste vilkår og ikke er fanget med håret i postkassen som følge af manglende erfaring. 

 

Når vores markedsføring har båret frugt, kan du drage nytte af vores store erfaring indenfor forhandling af boliger - vi gør alt vi kan for at sikre dig den bedste pris for dit hussalg i Hammel og omegn. Når du sammen med din professionelle kontakt hos mig har forhandlet på plads med køberen - starter alt det praktiske. Her har vi en erfaren medarbejderstab til at styre handlen sikkert i mål. Vi oplever ofte frustrerede sælgere som har samarbejdet med vores konkurrenter i byen, hvor disse sælgere og købere står på egne ben efter købsaftalen er underskrevet og mægleren er sikker på sit salær - ved mig undgår du frustration over manglende styring i processsen og jeg sikrer dig et godt og trygt boligsalg.

Tør du heller ikke lægge dit boligsalg i hænderne på uerfarne medarbejdere ? - så vælg mig til dit BOLIGSALG

Salg af din bolig i Hammel og omegn, er formentlig en af de største beslutninger du skal tage i dit liv. Derfor vægter jeg altid, at jeg som mægler, kan stå inde for den service du modtager. Hos mig kan du altid forvente kvalificeret personale, med mange års erfaring indenfor bolighandel - jeg bruger gerne de ekstra lønkroner, på at sikre din tryghed.

 

Når du skal sælge din bolig, kan der nemt opstå eventuelle faldgrupper eller hårdknuder i forhandlingen med køberen af din bolig. Ved at vælge mig som din ejendomsmægler, får du KUN velkvalificerede medarbejdere. Når jeg og mit team møder køberen til din bolig, kan du være helt sikker på, at vi arbejder for dig. Her vil vi sikre os, at vi gør hvad vi kan for, at du som sælger får den bedst mulige handel. Statisk set sikrer veluddannede ejendomsmæglere dig over 1,2% mere for din bolig.

 

Som den eneste ejendomsmægler i Hammel er jeg fuldt besat med velkvalificeret og uddannede medarbejdere. Vi har valgt at bruge det ekstra på lønninger og ansætte top-profesionelt personale, som har håndteret boligsalget mange gange - vi bruger altså ikke elever eller anden arbejdskraft, som ikke er klædt på til situationen for at spare - boligsalg handler om tillid og tryghed, og det får du med mig som din mægler!

 

Ved at bruge mig som din lokale mægler, sikrer du dig altså, at der ikke sker fejl eller andre hårdknuder i processen som følge af manglende erfaring. Vores mange års erfaring sikrer dig den højeste sandsynlighed for et boligsalg, og den bedst mulige pris, da vi er specialister i at forhandle handlen på plads.

Jeg har områdets stærkeste mægler-team

Book en gratis og uforpligtende salgsvurdering hos din lokale ejendomsmægler

bottom of page