top of page

Sommerhusområderne

Hvis du og familien drømmer om at kunne trække stikket, fra de travle hverdage, er Teglgårdsparken og Pramdragerparken i 8882 Fårvang, det oplagte valg. Her finder du skønne sommerhuse til fornuftige priser, som er smukt placeret i landskabet omkring gudenåen.

Afstand til større byer

Teglgårdsparken og Pramdragerparken ligger smukt placeret ved Gudenåen,  hvilket giver sommerhusområderne en smuk central placering i Østjylland. Området har en central beliggenhed, hvilket gør det nemt at komme til de større byer i området.

Den nærmeste større by er Silkeborg, som er beliggende cirka 15 kilometer syd for Teglgårdsparken og Pramdragerparken. Silkeborg er en smuk by med mange kulturelle tilbud, såsom kunstmuseer, koncertsale og teatre. Byen er også kendt for sit smukke landskab, som er ideelt til vandreture og cykelture - dette smukke landskab følger gudenåen og bidrager til en smuk natur i området omkring Pramdrager- og Teglgårdsparken.

Aarhus, Danmarks næststørste by, er beliggende cirka 40 kilometer øst for Teglgårdsparken og Pramdragerparken. Aarhus er en livlig by med en blanding af gamle og nye bygninger og har mange seværdigheder, shoppingmuligheder og restauranter at byde på. Aarhus er også kendt for sit fantastiske kulturliv, med flere museer og kunstgallerier. Mange af sommerhusejerne har deres faste bopæl i enten Aarhus eller Silkeborg. Mange ældre, som grundet regler om beboelse i sommerhuse, har mulighed for at bo i sommerhusene i parkerne året rundt - så du er sikker på der altid er nogle andre end dig og familien i området.. 

​Det rige dyreliv og smukke natur ved Gudenåen, gør vi kan slappe af

​Vi elsker at være i området ved Pramdragerparken med den dejlige natur med et rigt dyreliv, tæt på gudenåen. Samtidig er området ikke alt for stort og der er et dejligt naboskab, samt beboere året rundt. Vi vægtede højt at det var tæt på Silkeborg og Aarhus. Vi har haft sommerhus i området siden 1980.

Jane og Søren, glade sommerhusejere i Pramdragerparken.

Fordele og ulemper ved at købe sommerhus i Pramdrager- eller Teglgårdsparken

Fordelene for et sommerhus

 • Naturskøn placering ved Gudenåen

 • Kort afstand til både Silkeborg og Aarhus

 • Gode faciliteter med købmand og pool

 • Priserne for sommerhusene er generelt rimelige sammenlignet med andre områder i samme afstand til Aarhus.

 • Der er en stor procentdel som bruger sommerhusene fast, hvilket giver en sikkerhed for dig som ejer.

 • Der er mange fællesarrangementer i området.


Ulemper ved området
 

 • Begrænset offentlig transport, hvilket kan gøre det svært at komme rundt uden en bil

 • Ikke beliggende ved badesø eller hav

 • Et ældre sommerhusområde, som gør nogle af husene trænger til en kærlig hånd.

Faciliteter

Teglgårdsparken og Pramdragerparken i Fårvang er to af de mest populære sommerhusområder for både børnefamilier, pensionister og alt derimellem, i området. Disse velplacerede sommerhusområder tilbyder en række fantastiske faciliteter og aktiviteter for alle aldre. Meget af tiden i sommerhuset kan bruges i den omkringliggende natur, som indbyder til gode gåture, fiskeri og en masse god leg. 

Teglgårdsparken er en det ene af de to store sommerhusområder, som samlet rummer ca.  450 sommerhuse. Her er masser af plads til at slappe af og nyde den smukke natur. Der er en åen, hvor man kan fiske, og en legeplads, hvor børnene kan lege og have det sjovt. Der er også en grillplads og flere picnicområder, hvor man kan nyde en god frokost eller middag i det fri. Samtidig er der i Teglgårdsparken en pool for områdets beboere. 

Pramdragerparken er den anden af de fantastiske sommerhusområder med legeplads, der tilbyder masser af sjove aktiviteter for børnene. 

Uanset om man er en børnefamilie eller en pensionist, vil man elske Teglgårdsparken og Pramdragerparken i Fårvang. Disse sommerhusområder er det perfekte sted at tilbringe en dag i naturen og have det sjovt sammen med familie og venner.

Gudenåen

Gudenåen danner rammerne for området beliggende omkring sommerhusene. Her er mulighed for at have kajak, kano og lignende med i vandet og sejle med strømmen. Der er altså gode muligheder for at benytte sig af den smukke natur. Der er ligeledes mulighed for at fiske i området - så er du heldig, kan man selv fange aftensmaden.

Indkøb

I sommerhusområdet er en mindre købmand, som kan forsyne sommerhusene. Skal man på større indkøb er nærmeste by Fårvang som ligger ca. 5 minutter væk i bil. 

Priserne i Teglgårds- og Pramdragerparken
KVM. PRISERNE PÅ SOMMERHUSENE I 8882.png

Pramdragerparken og Teglgårdsparken er et utrolig populært sommerhusområde for købere fra især Aarhus og Silkeborg, som ønsker et frirum udenfor storbyen i smukke omgivelser. Især børnefamilier og pensionister vælger området til grundet de sikre og rolige omgivelser området har. Som ejendomsmægler i Teglgårdsparken og Pramdragerparken kan jeg bekræfte, at der er et konstant høj efterspørgsel efter sommerhusene i området - og at priserne for sommerhusene er meget rimelige ift. andre sommerhusområdet.

Hvis du overvejer at købe et sommerhus i Pramdragerparken eller Teglgårdsparken, vil du være glad for at vide, at der er et bredt udvalg af sommerhuse at vælge imellem. Der er alt fra mindre sommerhuse som står oprindelig fra 80´erne til store nye sommerhuse som kan rumme hele familien - og priserne spænder fra meget overkommelige til mere eksklusive. Som en erfaren ejendomsmægler i området, kan jeg hjælpe dig med at finde den perfekte bolig til dine behov og budget.

Hvis du derimod overvejer at sælge dit sommerhus i Pramdragerparken eller Teglgårdsparken, kan du forvente en relativt kort og god salgsproces, da efterspørgslen på boliger i området er høj. Det betyder også, at du kan forvente en god pris for din bolig, hvis den er i god stand og har en attraktiv beliggenhed. Vi hos Danbolig i Hammel ligger med en salgsprocent på 100%, det vil sige at alt vi får til salg, bliver solgt - Så vælger du den rigtige mægler til dit sommerhussalg, kan du godt forvente et godt salg - du kan booke en gratis konsultation med mig som din ejendomsmægler her

Uanset om du som køber er på udkig efter en bolig til dig selv eller som en investering, kan du være sikker på, at der er mange gode muligheder i Pramdragerparken og Teglgårdsparken - mange af sommerhusene er særdeles eftertragtet til udlejning. Som en erfaren ejendomsmægler i området ved Teglgårdsparken og Pramdragerparken, kan jeg hjælpe dig med at navigere i markedet og finde det perfekte sommerhus til dine behov.

Så hvis du overvejer at købe eller sælge et sommerhus i Teglgårdsparken eller Pramdragerparken, så kontakt mig som den lokale ejendomsmægler i området, så kan jeg hjælpe dig med at få det bedste ud af dit boligkapitel. Jeg vil hjælpe dig med at finde de bedste tilbud på markedet eller sikre, at du får den bedst mulige pris for din nuværende ejendom. Køb sommerhus i Fårvang og få en tilværelse med ro, tryghed og smukke omgivelser.

Køb sommerhus i én af parkerne

Book en gratis samtale med mig, som din lokale ejendomsmægler og få professionel rådgivning om køb af sommerhus i Fårvang - Klik her for at booke tid.

Hjælp dig selv godt på vej og samarbejd med mig som din lokal ejendomsmægler som køberrådgiver i forbindelse med køb af sommerhus i Teglgårdsparken eller Pramdragerparken: - du kan forvente

 1. Lokal ekspertise: Jeg vil som lokal ejendomsmægler have indgående kendskab til markedet i sommerhusområdet og kan give dig indsigter i de bedste områder at købe bolig i, samt hvad der er realistiske priser for forskellige typer af sommerhuse - jeg vil her sammen med dig/jer stå for forhandlingen af jeres drømmebolig.

 2. Professionel rådgivning: Jeg kan rådgive dig professionelt om alt fra finansiering og tinglysning af skøde til forhandling og kontraktindgåelse, så du kan føle dig tryg og sikker i din beslutning om at købe sommerhus her i området.

 3. Adgang til eksklusive ejendomme: Nogle ejendomsmæglere vil have adgang til boliger, der ikke nødvendigvis er tilgængelige for offentligheden, og kan give dig mulighed for at se på boliger, som du ellers ikke ville have kendt til.

bottom of page